Sinema ve Siyaset Atölyesi III

Sinema ve Siyaset Atölyesi III

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve İGÜ Siyasal ve Sosyal Araştırma ve Uygulama Merkezi (İGÜSAM), Sinema ve Siyaset Atölyesi'nin üçüncüsünü düzenledi.

Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü ve İGÜ Siyasal ve Sosyal Araştırma ve Uygulama Merkezi (İGÜSAM) tarafından düzenlenen Sinema ve Siyaset Atölyesi etkinliğinin üçüncüsü 17.05.2022 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi cep sinemasında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden Dr. Öğr. Üyesi İlknur KARANFİL’in moderatörlüğünde gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında “I, Daniel Blake” filmi fakültemiz öğrencilerinin katılımı ile izlenerek, film üzerine neoliberalizm – refah devleti kavramları ekseninde tartışma yürütüldü.