Duyuru: 2023 Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuru İlanı

2. Duyurular

Duyuru: 2023 Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Başvuru İlanı

2023 Sözleşme Dönemi kapsamında Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği için çevrim içi başvuru süreci 3 Temmuz - 17 Temmuz 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Başvurunuzu yapmak için lütfen https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris portal sistemini ziyaret edin.

Başvurunuzu yapmadan önce 2023 Proje Yılı Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği ve 2023 Proje Yılı Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Rehberi'ni dikkatlice okumanız büyük önem taşımaktadır. Bu rehberler başvuru süreci hakkında detaylı bilgi içermektedir. Yeni başvuru sistemi konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, Bireysel Başvuru Kılavuzu'na başvurarak talimatları bulabilirsiniz.

Başvuru sürecinde, aşağıda belirtilen belgeleri pdf formatında portalın ilgili bölümüne yüklemeniz gerekmektedir.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayın.