IX. Uluslararası Orta Doğu Sempozyumu

2. Duyurular

IX. Uluslararası Orta Doğu Sempozyumu

İstanbul Gelişim Üniversitesi, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren İGÜ Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin düzenlediği "IX. Uluslararası Orta Doğu Sempozyumu" 15-16 Ekim 2024 tarihlerinde 09.30-17.45 saatleri arasında J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Sempozyum, 15 Ekim 2024 Salı günü sabah saat 09:30’da İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Sayın Abdülkadir Gayretli ve İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bahri Şahin’in açılış konuşmaları ile başlayacaktır.

Sempozyumun ilk oturumu İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Şahin’in oturum başkanlığında saat 10:15’te Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda başlayacaktır.

Sempozyumumuza tüm paydaşlarımız davetlidir.