İGÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi!

28 Eylül Çarşamba günü İGÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Oryantasyon Toplantısı saat 12:30’da gerçekleştirildi.

Toplantıda Gelişim Üniversitesi’nin yeni öğrencileri için oryantasyon programı yapıldı. Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda yapılan oryantasyon programında öğrenciler, İstanbul Gelişim Üniversitesi’nin işleyişi, dersler ve en çok merak edilen konular hakkında bilgilendirildi. Bölüm başkanlarının tek tek öğrencilere tanıtıldığı toplantıda daha sonra öğrenciler merak ettikleri konularda bilgi almak için bölümler için ayrılan yerlere yönlendirildi. Üniversite ile öğrencilerin daha çok kaynaşması ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılına daha motivasyonlu bir şekilde başlaması programın asıl amacıydı.